FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

2.10.2019

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 02. oktobra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ameriško gospodarsko zbornico v Sloveniji (AmCham Slovenija) nadaljuje s programom Partnerstvo za spremembe. Tako tudi v šestem krogu odpirajo natečaj za reševanje izzivov Povezani za akcijo. Sodeluje lahko vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije in drugi), kjer zaposleni verjamejo v vrednote drzna odgovornost, igriva inovativnost in partnersko sodelovanje, so v sporočilu za javnost poudarili na ministrstvu, ki bo do 11. oktobra zbiralo izzive, katerih rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje.

Družba KD Group je imela konec septembra v lasti 66.120 lastnih delnic, kar predstavlja 2,68 odstotka vseh izdanih delnic. Kapital KD Group je razdeljen na 2.460.662 delnic, od tega jih ima glasovalno pravico 2.404.542, kar predstavlja 97,32 odstotka vseh izdanih delnic, je družba objavila na spletni strani Ljubljanske borze.

Družba Salus je prek spletne strani Ljubljanske borze objavila obvestilo o poslih oseb, ki opravljajo poslovodne naloge, in z njimi tesno povezanih oseb. Iz njega izhaja, da družba JH Investicije oz. njena vodilna Žiga Hieng in Gregor Jenko, ki sta nadzornika družbe Salus, kupila 151 delnice Salusa v vrednosti 99.660 evrov.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar