FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.8.2019

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 09. avgusta (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Pomurski sejem je ta teden v okviru 57. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra, ki bo v Gornji Radgoni potekal med 24. in 29. avgustom, izvedel 17. ocenjevanje medu z mednarodno udeležbo. Na ocenjevanju je sodelovalo 83 čebelarjev oz. podjetij iz Slovenije (72), Hrvaške (5), Slovaške (5) in Črne gore (1) s 111 vzorci medu. Nagradili so 101 med, od tega je bilo zlatih medalj 50. To po pojasnilih predsednice ocenjevalne komisije Malči Božnar kaže na to, da znajo čebelarji, ki pošiljajo med na analizo, prepoznati sortni med, so sporočili s Pomurskega sejma.

Zavod Kočevsko je na naslovu www.kocevsko.com lansiral prenovljeno spletno stran destinacije Kočevsko, pri kateri je veliko pozornost namenil vizualni podobi strani, na strani pa sta odslej možni tudi rezervacija in plačilo različnih programskih paketov in doživetij. Vsebine na strani so po novem na voljo v štirih jezikih, poleg slovenščine in angleščine še v nemščini in italijanščini, so sporočili iz zavoda.

Družba Union Hoteli je med 6. in 8. avgustom na Ljubljanski borzi kupila 9991 lastnih delnic, kar predstavlja 0,5569 odstotka vseh izdanih delnic. Skupno število lastnih delnic se je povečalo na 28.977 delnic, kar predstavlja 1,6153 odstotka vseh, je družba danes sporočila prek spletne strani Ljubljanske borze.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar