FinD - Novice - Vlada s sredstvi za promocijo lesarskih podjetij v tujini
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.6.2019

Vlada s sredstvi za promocijo lesarskih podjetij v tujini

Ljubljana, 18. junija (STA) - Vlada je na odboru za gospodarstvo v načrt razvojnih programov za obdobje 2019-2022 uvrstila projekt promocije in internacionalizacije lesno-predelovalne industrije 2019-2021. Tako bo lahko sofinancirala letošnje predstavitve slovenskih podjetij, aktivnih na področju rabe lesa, na sejmih in v delegacijah v tujini.

S projektom bodo financirani stroški skupinskih udeležb slovenskih podjetij, ki proizvajajo proizvode oz. izvajajo storitve na področju rabe lesa na sejmih v tujini v letu 2019. Projekt bo pripravil direktorat za lesarstvo na gospodarskem ministrstvu, izvedla pa ga bo javna agencija Spirit, so sporočili iz urada vlade za komuniciranje.

Slovenska podjetja se bodo predvidoma udeležila sejmov IMM Köln, Made Expo Milano ter Maison & Object, sofinancirana pa bo tudi delegacija s poslovnimi srečanji na ICFF New York 2019.

Skupinske predstavitve lesno-predelovalne industrije na sejmih v tujini v naslednjih letih bodo določene naknadno v skladu s programom agencije Spirit in z usklajevanjem z ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, so še dodali.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar