FinD - Novice - Vrh malega gospodarstva tudi o podjetniških priložnostih in izzivih
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

18.6.2019

Vrh malega gospodarstva tudi o podjetniških priložnostih in izzivih

Brdo pri Kranju, 18. junija (STA) - Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) danes na Brdu pri Kranju pripravlja osmi vrh malega gospodarstva, na katerem bodo med drugim govorili o priložnostih in izzivih za podjetništvo v Sloveniji. V okviru srečanja bo potekalo tudi mreženje velikih in malih podjetij, podelili pa bodo tudi priznanja excellent SME.

O priložnostih in izzivih za podjetništvo bosta na vrhu po napovedih govorila predsednik GZS Boštjan Gorjup ter minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, direktor Duola Dušan Olaj bo spregovoril o poti od prvega uspeha do zrelega podjetja, direktor Rika Janez Škrabec pa o lotevanju novih izzivov.

Vzporedno bodo na srečanju potekali trije paneli - o aktualnih virih financiranja, poslovnih priložnostih v tujini in o uspešni prodaji - mreženje in svetovanje.

Na mreženju z malimi podjetji bodo sodelovali predstavniki Gorenja, Kolektorja, Hidrie, Studia Moderna in Mercatorja, udeležencem bodo na voljo tudi svetovalci z različnih področij, med drugim za pravo, nastope na tujih trgih, učinkovito prodajo in podjetniško svetovanje.

GZS bo v okviru dogodka podelila tudi priznanja poslovne odličnosti za srednja, mala in mikro podjetja, poimenovana excellent SME.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar