FinD - Novice - Programu Botrstvo trgovsko podjetje namenilo za dobrih 19.500 evrov donacij
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

12.6.2019

Programu Botrstvo trgovsko podjetje namenilo za dobrih 19.500 evrov donacij

Ljubljana, 12. junija (STA) - Trgovsko podjetje Hofer je s prodajo določenih izdelkov zbralo dobrih 19.500 evrov in jih namenilo za program Botrstvo v Sloveniji. Hofer je zbrani znesek predal z donacijo v sklad za podporo in razvoj talentov otrok iz programa Botrstvo, darilnimi boni ter 300 paketi prehrambnih in higienskih izdelkov, so danes sporočili iz podjetja.

Donacijo so zbrali s sredstvi od prodaje Flaške ter bombažne vrečke za šport in prosti čas. "Hvaležni smo, da smo lahko z našimi srčnimi kupci in sodelavci z donacijo pomagali preštevilnim socialno ogroženim družinam v Sloveniji. Pomembno je, da stopimo skupaj in prispevamo po najboljših močeh, zato smo veseli, da lahko s tovrstnimi akcijami doprinesemo vsaj delček v skrbi za sočloveka," so ob tem sporočili iz Hoferja.

Podjetje Hofer v okviru lastne iniciative Danes za jutri od leta 2013 z različnimi projekti podpira program Botrstvo v Sloveniji, hkrati je vsaka Hoferjeva trgovina od decembra 2013 botra enemu otroku iz programa Botrstvo.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar