FinD - Novice - T-2 nadaljuje s prevzemi
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

10.6.2019

T-2 nadaljuje s prevzemi

Ljubljana, 10. junija (STA) - Telekomunikacijska družba T-2 je podpisala pogodbo o nakupu večinskega deleža v družbi Avision, ki se ukvarja z brezžično tehnologijo in uporabnikom nudi storitve brezžičnega interneta, televizije, mobilne ter IP telefonije.

"T-2 z vstopom v lastništvo Avisiona pridobiva dodatno vrhunsko znanje, inovativnost in poglobljeno poznavanje informacijsko-komunikacijskih tehnologij," so poudarili v T-2 in dodali, da z nakupom uresničujejo strategijo hitro rastočega igralca v panogi, uporabnikom pa omogočajo dostop do večjega nabora najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih storitev.

Kot so pojasnili, je cilj sodelovanja združiti bogate izkušnje in znanje strokovnjakov na tem področju s poudarkom na brezžičnih tehnologijah. Družbi bosta tako gradili skupno prihodnost na osnovi individualnih in prilagojenih rešitev za posameznike in podjetja.

Družba Avision, ki ima sedež v Portorožu, se od leta 1991 ukvarja z brezžično tehnologijo in zagotavlja storitve brezžičnega interneta uporabnikom na območju Slovenske Istre, Žirov, Logatca, Idrije in Radovljice. V svoji ponudbi ima še storitve televizije ter mobilne in IP telefonije.

T-2 je nedavno podpisal tudi pogodbo o nakupu kabelskega operaterja Inatel, potem ko je aprila kupil Telesat in KKS Kabel Kamnik.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar