FinD - Novice - Javni poziv za sofinanciranje projektov NVO v skupni višini 1,1 milijona evrov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

28.4.2019

Javni poziv za sofinanciranje projektov NVO v skupni višini 1,1 milijona evrov

Ljubljana, 27. aprila (STA) - Ministrstvo za javno upravo je v petek v uradnem listu objavilo javni poziv za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij (NVO), ki so bile izbrane na razpisih, ki so sofinancirani iz proračuna EU ali urada za finančni mehanizem Evropskega združenja za prosto trgovino (Efta). Okvirna skupna višina sredstev je letos 1,1 milijona evrov.

Kot piše v uradnem listu in na spletni strani ministrstva za javno upravo, je javni poziv namenjen NVO, ki izpolnjujejo pogoje določene v 2. členu zakona o NVO ter vodilnim ali partnerskim organizacijam v projektu, ki je bil izbran na enem izmed razpisov EU programa ali programa urada za finančni mehanizem Efte.

Projekt, za katerega prijavitelj prosi za sofinanciranje, je moral biti izbran v okviru EU programa ali programa urada za finančni mehanizem, ki določa odstotek finančnega prispevka ali pa je odstotek določen v pogodbi prijavitelja projekta.

Informativna delavnica za prijavitelje bo 13. maja od 10. do 12. ure na ministrstvu za kulturo. Rok za oddajo prijave na javni poziv je do vključno 4. junija.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar