FinD - Novice - Hrvaška Ina širi mrežo v Črni gori
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

17.3.2019

Hrvaška Ina širi mrežo v Črni gori

Zagreb, 16. marca (STA) - Hrvaška energetska družba Ina je okrepila mrežo bencinskih servisov v Črni gori. Kupila je pet maloprodajnih lokacij podgoriške družbe Pavgord CG in ima zdaj v mreži 11 lokacij. Širitev bodo nadaljevali, saj želi Ina postati ena najpomembnejših igralcev na črnogorskem trgu, so sporočili iz družbe.

Ina je kupila pet maloprodajnih lokacij podgoriške družbe Pavgord CG, ki ima tudi trgovine in restavracije. Vrednosti posla ob tem ni razkrila, je pa poudarila, da po tem prevzemu na črnogorskem trgu dosega približno 15-odstotni delež.

Hrvaška družba je imela doslej svoje bencinske servise v Podgorici, Tivtu in Pljevljih, s prevzemom Pavgorda CG se bo razširila na Kotor, Bijelo Polje in Mojkovac ter okrepila mrežo v Podgorici. Ina ima trenutno v Črni gori 150 zaposlenih.

Ina namerava postati eden najpomembnejših igralcev na črnogorskem trgu maloprodaje naftnih derivatov, kar je v skladu z strategijo družbe, da bo okrepila svoj položaj vodilne regionalne blagovne znamke, je dejal operativni direktor storitev za kupce in maloprodajo Ine Darko Markotić.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar