FinD - Novice - Ajda Cuderman v. d. direktorice Spirita
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

14.2.2019

Ajda Cuderman v. d. direktorice Spirita

Ljubljana, 14. februarja (STA) - Vlada je danes razrešila Gorazda Miheliča z mesta direktorja javne agencije Spirit Slovenija, ki je konec januarja podal predlog za sporazumno prekinitev delovnega razmerja. Za vršilko dolžnosti direktorja Sprita je s 16. februarjem imenovala Ajdo Cuderman, so sporočili z vladnega urada za komuniciranje.

Mihelič, ki je bil na čelu agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije od začetka leta 2015, je predlog o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja podal 24. januarja.

Vlada je na to funkcijo do imenovanja direktorja oz. za največ šest mesecev imenovala Cudermanovo. Ta je bila zadnja štiri leta zaposlena v Petrolu, pred tem je med drugim devet let delala v družbi Mercuri International.

Vlada je Miheliča za direktorja Spirita za obdobje petih let imenovala konec junija 2016. Prej je Spirit kot v.d. direktorja vodil od 5. januarja 2015, ko je na tem mestu nasledil Tomaža Klemenca. Po neuradnih informacijah Dela z njegovim delom niso bili zadovoljni na gospodarskem ministrstvu.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar