FinD - Novice - Ministrstvo uvedlo možnost ocene zadovoljstva z zdravstveno obravnavo
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

7.1.2019

Ministrstvo uvedlo možnost ocene zadovoljstva z zdravstveno obravnavo

Ljubljana, 05. januarja (STA) - Ministrstvo za zdravje je uvedlo možnost ocene zadovoljstva z zdravstveno obravnavo za vse uporabnike storitev javnega zdravstva preko portala zVem in zavihka eZdravje. V januarju bo potekalo pilotsko preverjanje procesa v izbranih zdravstvenih zavodih, so zapisali na spletni strani ministrstva.

Z vprašalnikom želijo na ministrstvu ugotoviti, v kolikšni meri so uporabniki zadovoljni z nekaterimi vidiki zdravstvene obravnave. Anketa je anonimna, njeno izpolnjevanje pa vzame manj kot pet minut.

Kot je razvidno iz ankete, uporabnik v anketi najprej določi bolnišnico, nato ambulanto, enoto oz. oddelek, kjer je bil deležen zdravstvenih storitev, in status izvajalca. Z oceno med 1 in 5 oceni izvajalca, prav tako obravnavo pri njem.

Prav tako bodo anketirani lahko podali odgovor na vprašanje, koliko časa je trajalo od prihoda v ustanovo do dejanske obravnave pri zdravstvenih delavcih. Zapisali pa bodo lahko tudi oceno vljudnosti in spoštljivosti zdravstvenega osebja ter pravočasnosti zdravstvene obravnave.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar