FinD - Novice - Labod turizem in rekreacija namerava prevzeti družbo Hotel Slon
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.12.2018

Labod turizem in rekreacija namerava prevzeti družbo Hotel Slon

Ljubljana, 19. decembra (STA) - Družba Labod turizem in rekreacija PSK je danes objavila namero za prevzem družbe Hotel Slon. O prevzemni nameri je družba že obvestila pristojne organe, najkasneje v 30 dneh in ne prej kot v 10 dneh pa bo objavila še ponudbo za odkup vseh delnic Hotela Slon po ceni 92 evrov za delnico, izhaja iz prevzemne namere, objavljene v Financah.

Kot izhaja iz prevzemne namere, je Hotel Slon izdajatelj 164.698 delnic z oznako HSLG in 21.247 delnic z oznako HSLH. Družba Labod turizem in rekreacija PSK namerava kupiti vse, in sicer po ceni 92 evrov za delnico.

O prevzemni nameri je družba Labod turizem in rekreacija PSK že obvestila Agencijo a trg vrednostnih papirjev, Javno agencijo za varstvo konkurence, upravo oz. direktorja ter delavce družbe Hotel Slon.

Družba Hotel Slon je imela ob koncu lanskega leta 12 delničarjev, največji pa je bila družba Loxodonta, ki je imela v lasti skoraj 76,6-odstotni delež. Prihodki družbe so se ob koncu lanskega leta ustavili pri 7,6 milijona evrov ter 1,14 milijona evrov čistega dobička.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar