FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

24.11.2018

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 23. novembra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Ljubljanska borza je sporočila, da je v četrtek v partnerstvu z NLB in češkim investicijskim podjetjem Wood & Co. preko spletne platforme GoToWebinar organizirala zadnji, četrti webcast v letošnjem letu v sklopu predstavitve slovenskih borznih družb. Vabilu so se tokrat odzvala podjetja Petrol, Zavarovalnica Triglav in Pozavarovalnica Sava. Dogodek so spremljali investitorji iz Hrvaške, Cipra, Estonije, Malte, Srbije, Švedske, Velike Britanije in Slovenije.

Rudnik Trbovlje-Hrastnik (RTH) je na spletni strani objavil obvestilo o javnem zbiranju ponudb za prodajo nepremičnin na področju separacije Trbovlje. Tam prodaja poslovno industrijsko stavbo s skladišči in zemljišči. Zainteresirani morajo ponudbo oddati do 11. decembra do 12. ure.

Družba Sij je prek spletne strani Ljubljanske borze sporočila, da je danes sklenila posojilno pogodbo z družbo Dilon v višini 300.000 evrov in z zapadlostjo konec avgusta 2019. Dano posojilo je skladno s pogojem prospektov o uvrstitvi obveznic družbe Sij z oznako SIJ4 in SIJ5 na borzo, so dodali.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar