FinD - Novice - Predstavništvo STO v Nemčiji z novim vodstvom
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

26.11.2018

Predstavništvo STO v Nemčiji z novim vodstvom

Ljubljana, 25. novembra (STA) - Slovenska turistična organizacija (STO) ima novo vodjo predstavništva v Nemčiji za mandatno obdobje 2019-2022. To mesto bo s 1. januarjem prihodnjega leta zasedla Rebeka Kumer Bizjak, so pred dnevi sporočili z STO.

Kumer Bizjakova je na STO zaposlena 10 let, v turizmu pa ima več kot 15 let izkušenj. Na STO je doslej skrbela za aktivnosti vodenja odnosov s tujimi javnostmi v sektorju za vsebinski digitalni marketing, bogate izkušnje pa je pridobila tudi z izvedbo vrste promocijskih akcij, predstavitev in sejmov v tujini.

"Z velikim veseljem in entuziazmom prevzemam zelo odgovorno delo na tako pomembnem emitivnem trgu za slovenski turizem. Zavezujem se, da bom Slovenijo in njeno turistično ponudbo v sodelovanju s partnerji z gospodarskega področja zastopala v najboljši luči in nadaljevala s prizadevanji za rast prepoznavnosti znamke I Feel Slovenia ter nagovarjanjem potencialnih nemških turistov z višjo kupno močjo," je ob imenovanju napovedala Kumer Bizjakova.

Po dolgih letih se s predstavništva STO v Nemčiji torej poslavlja Majda Rozina Dolenc.

Lani je na nemške goste odpadlo 12 odstotkov vseh prenočitev, ki so jih pri nas ustvarili tuji turisti; pred Nemčijo je bila zgolj Italija s 14-odstotnim deležem. Nemški turisti so ob tem število prenočitev glede na leto prej povečali za 26 odstotkov.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar