FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

23.11.2018

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 22. novembra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Nadzorni svet družbe Adria Mobil je na seji 16. novembra sprejel revidirano letno poročilo družbe za poslovno leto 2018. Ob tem je sklenil predlagati skupščini družbe, da se bilančnega dobička ne razdeli in se v celoti prenese v poslovno leto 2019 kot nerazporejen dobiček, so prek spletne strani Ljubljanske borze sporočili iz novomeškega proizvajalca avtomodomov, prikolic in mobilnih hiš. Adria Mobil je poslovno leto uskladila z lastnikom, francosko skupino Trigano; poslovno leto odslej traja od 1. septembra tekočega leta do 31. avgusta prihodnje leto.

Skupščina družbe Adriatic Slovenica je v sredo revizorsko družbo KPMG razrešila priprave revizijskega poročila letošnjega poslovanja. Delničarji so za revizorja letošnjega poslovanja imenovali družbo Ernst & Young, ki bo pripravila tudi revizijo poslovanja za leti 2019 in 2020, izhaja iz zapisnika skupščine, objavljenega na spletni strani Ajpesa.

Perutnina Ptuj je na spletni strani Ajpesa objavila zahtevo glavnega delničarja, družbe Sij, za širitev dnevnega reda izredne skupščine družbe, ki bo 13. decembra. Izredna skupščina je sicer namenjena menjavi nadzornega sveta, na njej pa bodo po novem na Sijevo zahtevo odločali še o spremembi statuta družbe, ki se nanaša na upravo.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar