FinD - Novice - Spirit prihodnje leto vabi podjetja na 12 sejmov v tujini
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.11.2018

Spirit prihodnje leto vabi podjetja na 12 sejmov v tujini

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Spirit Slovenija je na podlagi predlogov podjetij in združenj sestavil seznam 12 mednarodnih sejmov, na katere prihodnje leto vabi slovenska podjetja. K udeležbi v skupinskih predstavitvah vabi predvsem tista, ki želijo predstaviti svoje izdelke in storitve, pridobiti nove poslovne kontakte ter spoznati konkurenco in trende.

Na seznamu, ki so ga v Spiritu objavili v preteklih dneh, so sejmi pohištvene industrije ter prehrambne industrije v Kölnu, medicinske opreme in farmacije v Dubaju, obrambne industrije in varnosti v Abu Dabiju, gradbeništva in energetsko varčne gradnje, prehrambne industrije ter domače in umetnostne obrti v Milanu, orodjarstva in kovinsko predelovalne industrije v Stuttgartu, transporta in logistike v Münchnu, IKT v Hannovru, oblikovanja in interierjev v Parizu ter opreme za navtično industrijo v Amsterdamu.

"Spirit v okviru skupinskih predstavitev na mednarodnih sejmih krije stroške neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa v katalog. Poleg tega se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora, poskrbi za najem tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v katalog in podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici," so navedli.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar