FinD - Novice - Na jubilejni poslovni konferenci pogled v prihodnost
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

15.11.2018

Na jubilejni poslovni konferenci pogled v prihodnost

Portorož, 15. novembra (STA) - Na dvodnevni 20. Poslovni konferenci Portorož, ki se bo v organizaciji ljubljanske ekonomske fakultete in časnika Finance začela danes, bo osrednja tema Posel jutri: načrtujete pet potez vnaprej? Na njej bodo izpostavili podjetja, ki so uspešno prekrmarila tudi slabe čase.

Tako bo v sedanjih dobrih, a negotovih časih po besedah programskega vodje konference Janeza Prašnikarja z ljubljanske ekonomske fakultete v ospredju razprava o tem, kako podjetja, ki se uspešno prebijejo skozi različna obdobja, ostanejo konkurenčna.

O tem, kakšni so obeti, bo tradicionalno spregovoril višji svetovalec z ekonomskega inštituta ljubljanske pravne fakultete Veljko Bole. Po njegovih ocenah je sicer Slovenija v času, ko se negotovost močno povečuje, bistveno v drugačnem položaju kot pred krizo leta 2008.

Konferenca, ki je v 19 letih gostila več kot 1000 udeležencev in več kot 400 govorcev, bo tudi tokrat postregla s številnimi uglednimi govorci, na njej pa bodo med drugim predstavili rezultate raziskovalnega projekta ekonomske fakultete o priložnostih in izzivih e-poslovanja.

Časnik Finance bo podelil nagrado za izjemne dosežke v gospodarstvu, s podjetniki in akademiki pa bo po napovedih organizatorjev pokramljal tudi predsednik vlade Marjan Šarec.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar