FinD - Novice - Ljubljanski Hotel Park odslej pod okriljem verige B&B Hotels
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.11.2018

Ljubljanski Hotel Park odslej pod okriljem verige B&B Hotels

Ljubljana, 09. novembra (STA) - Mednarodna skupina B&B Hotels je danes prevzela ljubljanski Hotel Park - Urban&Green, ki se po novem imenuje B&B Hotel Ljubljana Park. Hotel ostaja zavezan trajnostnemu razvoju, spoštovanju okolja in povezovanju z lokalnimi skupnostmi, so sporočili iz podjetja.

"Še vedno stremimo k čistejšemu in varčnejšemu turizmu, le ime bo drugačno in imeli bomo priložnost razširiti koncept na ostale hotele v verigi," so zapisali in dodali, da bo eno glavnih načel hotela zmanjševanje odpadkov, ponovna uporaba in recikliranje.

Z več kot 200 sobami je B&B Hotel Ljubljana Park največji hotel verige v srednji Evropi. Prevzem hotela v središču Ljubljane je del njenega ambicioznega načrta rasti.

Skupina B&B Hotels, najhitreje rastoča hotelska veriga v Evropi, se je s podpisom dolgoročne najemne pogodbe zavezala k posodobitvi in obnovi objekta že v prihodnjih mesecih.

Veriga ima trenutno 460 hotelov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji, na Poljskem in v Švici, upravlja pa tudi hotele v Belgiji, na Češkem in v Braziliji. V prihodnjih mesecih naj bi vstopili tudi na avstrijski trg.

Skupina namerava v prihodnjih letih še pospešiti svojo rast in načrtuje širitev v Sloveniji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, Hrvaškem in v Bolgariji.

Od konca leta 2017 so B&B hoteli zabeležili 490 milijonov evrov prometa.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar