FinD - Novice - Adria Airways ukinja lete v Bukarešto, Kijev in Varšavo
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

7.11.2018

Adria Airways ukinja lete v Bukarešto, Kijev in Varšavo

Ljubljana, 06. novembra (STA) - Adria Airways je ukinila tri povezave iz Ljubljane, in sicer do Bukarešte, Kijeva in Varšave. Leti v ta mesta niso več omenjeni v najnovejših sporočilih za javnost Adrie, nakup kart za te tri destinacije pa ni več mogoč, je poročal portal EX-YU Aviation News.

Adria je lete v Bukarešto, Kijev in Varšavo oglaševala še pred dvema tednoma, ko je objavila zimski vozni red, vendar je nato posodobila sporočilo za javnost, ki letov v ta tri mesta več ne omenja.

Adria naj bi to zimo v Kijev in Varšavo letela trikrat na teden, v Bukarešto pa dvakrat tedensko, sedaj pa z letališča Jožeta Pučnika ne bo več povezave do Kijeva in Bukarešte, medtem ko bodo v poljsko prestolnico še naprej vsakodnevno letela letala družbe LOT Polish Airlines.

Povezavo med Kijevom in Ljubljano so uvedli lansko zimo, v Bukarešto pa marca, ko so predstavili še šest novih destinacij. Izmed teh sedmih na zimskem voznem redu ostajata le še Düsseldorf in Sofija.

V Varšavo je Adria začela leteti leta 2014, pred prihodom LOT-a.

Adria je za letošnjo zimo sklenila več pogodb o najemu letal, med drugim je tri Aibuse A319s oddala Lufthansi, tri Saabe 2000 švicarskemu prevozniku Swiss, dva Bombardierja avstrijski letalski družbi in enega Luxairu.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar