FinD - Novice - Bratuškova in vodstvo SŽ na srečanju med drugim o odprtih vprašanjih
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

26.10.2018

Bratuškova in vodstvo SŽ na srečanju med drugim o odprtih vprašanjih

Ljubljana, 26. oktobra (STA) - Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek se je sestala s poslovodstvom Slovenskih železnic (SŽ). Z generalnim direktorjem SŽ Dušanom Mesom sta s sodelavci pregledala celotno področje delovanja železnic in sodelovanja z ministrstvom oz. njegovimi organi. Obravnavali so tudi odprta vprašanja, predvsem projekt drugi tir.

Sogovorniki so na četrtkovem srečanju pregledali strateške dokumente o razvoju železnic, tako matične kot odvisnih družb, obravnavali pa so tudi odprta vprašanja, predvsem projekt drugi tir, kjer jih je ministrica seznanila z aktualnim dogajanjem na tem področju, so sporočili z ministrstva.

Govorili so tudi o izvajanju nadomestnega prevoza potnikov z avtobusi, tarifah v potniškem prometu in revizijskem poročilu računskega sodišča o učinkovitosti poslovanja SŽ na področju medsebojnega poslovanja družb v skupini SŽ.

Bratuškova in Mes sta ugotovila, da je medsebojno sodelovanje dobro, obstajajo pa možnosti za nadaljnjo poglobitev odnosov. Zavzela sta se tudi za več podobnih srečanj v prihodnosti.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar