FinD - Novice - Nadzorniki Hita prijave za predsednika uprave predali v pregled zunanji agenciji
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.10.2018

Nadzorniki Hita prijave za predsednika uprave predali v pregled zunanji agenciji

Nova Gorica, 18. oktobra (STA) - Nadzorniki Hita so na današnji seji odprli 10 prispelih prijav na razpis za predsednika uprave družbe in sklenili, da vloge predajo v pregled zunanji kadrovski agenciji. "Ta bo pripravila strokovno oceno primernosti, s katero se bomo nadzorniki seznanili na naslednji seji," je povedal predsednik nadzornega sveta družbe Hit Marjan Pintar.

Rok prijave na razpis, ki ga je nadzorni svet družbe objavil 28. septembra, se je iztekel 12. oktobra, nanj se je prijavilo 10 kandidatov. V nadaljevanju seje so nadzorniki med drugim obravnavali tudi oceno poslovanja družbe in skupine Hit za prvih devet mesecev leta, so danes sporočili iz Hita.

Seja nadzornega sveta je sicer potekala v petčlanski sestavi brez predstavnika države po tistem, ko je vlada na na današnji seji razrešila Vasjo Medveščka kot člana nadzornega sveta družbe.

Nadzorni svet je upravo Hita, ki sta jo od aprila lani sestavljala predsednik Janez Mlakar in član Tevž Korent, septembra odpoklical zaradi slabega poslovanja v letošnjem letu. Čeprav je bilo poslovanje novogoriške igralniške družbe pozitivno, pa uprava ni dosegala niti ciljev, ki si jih je sama zastavila, je ob razrešitvi pojasnil predsednik nadzornega sveta Pintar.

Družbo po sklepu nadzornega sveta začasno kot predsednik uprave vodi Danjel Mlečnik.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar