FinD - Novice - Djalilu nov mandat na čelu Kada
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

11.10.2018

Djalilu nov mandat na čelu Kada

Ljubljana, 11. oktobra (STA) - Nadzorni svet Kapitalske družbe (Kad) je danes za nov štiriletni mandat predsednika uprave Kada soglasno imenoval dosedanjega predsednika uprave Bachtiarja Djalila, so sporočili iz Kada.

Nadzorni svet se je danes poleg tega seznanil s poročilom o poslovanju Modre zavarovalnice v obdobju od januarja do junija, obravnavali pa so tudi pomembnejše naložbe Kada, so še sporočili.

Djalil je predsednik uprave Kada od oktobra 2011, ko je na tem mestu nasledil Boruta Jamnika, ki je takrat prevzel vodenje iz Kada izčlenjene Modre zavarovalnice. Djalil je bil na čelo Kada drugič imenovan novembra 2014, sedaj pa je dobil tretji mandat.

Nadzorniki so po tokratnem razpisu izbirali med dvema prijavljenima kandidatoma. Po neuradnih informacijah časnika Dnevnik se je poleg Djalila prijavil tudi Peter Velkavrh, ki je pred dvema letoma neuspešno kandidiral za člana uprave Kada in je bil do leta 2016 namestnik direktorja v makedonski pokojninski družbi NLB Nov Penziski fond. Velkavrhova vloga na razpisu naj bi bila nepopolna.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar