FinD - Novice - Gospodarsko ministrstvo z razpisom za spodbujanje digitalizacije v podjetjih
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

5.10.2018

Gospodarsko ministrstvo z razpisom za spodbujanje digitalizacije v podjetjih

Ljubljana, 05. oktobra (STA) - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v uradnem listu objavilo razpis za izvedbo storitev za spodbujanje digitalizacije v malih in srednje velikih podjetjih v obdobju med letoma 2019 in 2023. Na voljo je 2,6 milijona evrov, zadnji rok za oddajo vlog je 26. oktober.

Namen razpisa je izbrati upravičenca, ki mu bo ministrstvo v omenjenem obdobju financiralo izvajanje brezplačnih storitev za mala in srednje velika podjetja s področja digitalizacije in Industrije 4.0. Od 2,6 milijona evrov, kolikor jih je na voljo preko razpisa, je 1,88 milijona evropskih sredstev.

Izbrani prijavitelj naj bi z različnimi aktivnostmi "oblikoval uravnoteženo programsko podporo za dvig digitalnih kompetenc in digitalno transformacijo malih in srednje velikih podjetij". S tem bo prispeval k premagovanju ovir digitalne transformacije, dvigu indeksa digitalnega gospodarstva v Sloveniji, povečevanju števila podjetij, vključenih v globalne verige vrednosti, in dvigu konkurenčnosti slovenskega gospodarstva, so zapisali na ministrstvu za gospodarski razvoj.

Na razpis se lahko prijavijo osebe javnega ali zasebnega prava, ki med drugim delujejo na področju digitalizacije in digitalne transformacije že najmanj dve leti, imajo poravnane davčne obveznosti in niso v postopku prisilne poravnave ali stečaja.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar