FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

28.9.2018

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 27. septembra (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Podjetje Iskra je razvilo energetsko popolnoma samostojen sistem Aquaspark, ki omogoča proizvodnjo 140.000 litrov pitne vode dnevno. Pitno vodo, ki ustreza vsem svetovnim zdravstvenim parametrom, zagotavlja s fizičnim odstranjevanjem mikroorganizmov, delcev in motnosti iz praktično vsakega vodnega vira, sladkega ali slanega, brez uporabe kemikalij, so sporočili iz družbe.

Vseslovensko združenje malih delničarjev (VZMD) je doseglo še tretje zvišanje ponudbe za skupno prodajo delnic Marlesa. Kot so sporočili iz VZMD, večinski delničar zdaj za delnico ponuja 2,20 evra, kar je 69 odstotkov več od zadnje znane prodajne cene.

Nadzorni svet družbe Terme Čatež se je na današnji seji seznanil z rezultati poslovanja družbe v obdobju od letošnjega januarja do avgusta in s potekom seje skupščine delničarjev družbe, so sporočili prek spletnih strani Ljubljanske borze.

Družba Hram holding je v prvem letošnjem polletju ustvarila 132.265 evrov izgube, potem ko je ta v enakem obdobju lani dosegla 162.825 evrov. Čistih prihodkov od prodaje družba tako kot tudi v lanskem prvem polletju ni imela, je razvidno iz poročila o poslovanju, objavljenega na spletnih straneh Ljubljanske borze.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar