FinD - Novice - Telemach s 500.000 uporabniki napoveduje naložbe v nadaljnji razvoj
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.7.2018

Telemach s 500.000 uporabniki napoveduje naložbe v nadaljnji razvoj

Ljubljana, 19. julija (STA) - Ponudnik telekomunikacijskih storitev Telemach je na slovenskem trgu presegel 500.000 uporabnikov, kar ocenjujejo kot velik uspeh in spodbudo za nadaljnji razvoj. Tako napovedujejo dodatne naložbe, med drugim v infrastrukturo, za katero so v minulih letih namenili več deset milijonov evrov letno.

Kot je na današnji novinarski konferenci ob odprtju nove poslovalnice v Ljubljani povedal predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina, se v družbi nenehno izpopolnjujejo in vlagajo v mobilno infrastrukturo, ki po njegovih besedah omogoča najvišjo kakovost storitev. Veliko pozornosti namenjajo čim boljši uporabniški izkušnji, med drugim s prilagajanjem naročniškim paketov potrebam uporabnikov.

Temelj uspeha je po Ježinovih besedah dobra infrastruktura, v katero so v zadnjih letih investirali skupno okoli 100 milijonov evrov. Kot je pojasnila članica poslovodstva družbe Ditka Maučec, bodo v omrežje fiksne in mobilne telefonije v prihodnjih štirih do petih letih predvidoma investirali več kot 100 milijonov evrov. "Vlaganja v infrastrukturo so osnova, da smo sploh lahko dosegli takšno število uporabnikov," je poudarila.

V družbi so ob dosegi mejnika glede števila uporabnikov tudi znižali cene določenih paketov, in sicer tako za mobilne kot fiksne storitve.

V prihodnjih letih Telemach pričakuje nadaljnjo rast tržnega deleža. Želijo ohraniti trend, po katerem med 30 in 40 odstotkov uporabnikov, ki se odloči za prehod k drugemu operaterju, izbere Telemach.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar