FinD - Novice - Don Don odpira nov proizvodni obrat v Črni gori
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

28.6.2018

Don Don odpira nov proizvodni obrat v Črni gori

Podgorica, 28. junija (STA) - Podjetje Don Don z investicijo, vredno dva milijona evrov, odpira nov proizvodni obrat v črnogorskem Danilovgradu. Z zmogljivostjo 30 ton kruha in pekovskih izdelkov dnevno bo Don Don kot regionalni vodja v pekarski industriji oskrboval celoten črnogorski trg, so sporočili iz družbe.

"Nova pekarna kruha in peciva je prva pekarska proizvodnja v Danilovgradu. Pomembna je za razvoj mesta, ne samo kot nova naložba, ampak tudi kot začetek neke industrije, ki ima veliko možnosti za razvoj v prihodnosti," je pomen novega proizvodnega obrata opisal župan mesta Branislav Brano Đuranović.

Podjetje je v zadnjih desetih letih v Črni gori prisotno s programom zamrznjenega peciva in polpečenih izdelkov, od lanskega leta pa še s toastom Tvojih5minut, ki je postal najbolj priljubljen izdelek na črnogorskemu trgu.

Črna Gora je pomemben trg, kjer bo Don Don ponudil še kakovostno in bogato ponudbo kruha in pekovskih izdelkov. "Verjamem, da bodo potrošniki hitro prepoznali kakovost našega kruha. Naša osnovna načela so preprosta - ponuditi kakovosten izdelek iz nadzorovanih in najboljših sestavin, pakiran in varen ter pravočasno dostavljen. Stvari se spreminjajo v smislu širitve trga kot tudi proizvodnje, vendar cilj ostaja isti: kakovost," je dejal direktor Don Don Črna Gora Damir Papić. Črna Gora jim predstavlja izziv, saj jih potrošniki še ne prepoznajo, čeprav že prisotni na trgu, so dodali.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar