FinD - Novice - Svet Fiha za direktorja imenoval Vladimirja Kukavico
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

21.6.2018

Svet Fiha za direktorja imenoval Vladimirja Kukavico

Ljubljana, 21. junija (STA) - Svet Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij (Fiho) je danes na nadaljevanju redne seje za direktorja fundacije imenoval Vladimirja Kukavico za petletno mandatno obdobje. Do soglasja vlade bo funkcijo opravljal kot vršilec dolžnosti, so sporočili iz Fiha.

Svetniki so potrdili tudi predlog poročila o delu in poslovanju za leto 2017. Poročilo Fiha mora potrditi še DZ, kamor ga bodo posredovali še v tem mesecu.

Svet je danes obravnaval tudi predloge komisije za pripravo aktov ter predloge komisij za ocenjevanje in pripravo predlogov za razporeditev sredstev invalidskim in humanitarnim organizacijam.

Svetniki pa so se seznanili tudi s pozivom računskega sodišča k posredovanju dokazil o izvajanju popravljalnih ukrepov. V začetku meseca je računsko sodišče, ki je v reviziji pravilnosti in učinkovitosti poslovanja Fiha v letih 2014 in 2015 izreklo mnenje s pridržkom o pravilnosti poslovanja in zahtevalo odzivno poročilo, ocenilo, da fundacija v nekaterih točkah ni izkazala zadovoljivih popravljalnih ukrepov.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar