FinD - Novice - Danes znan najboljši startup s področja trajnostne energije
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

28.5.2018

Danes znan najboljši startup s področja trajnostne energije

Ljubljana, 28. maja (STA) - Danes popoldne bo na Ljubljanskem gradu potekal slovenski finale največjega tekmovanja za startupe s področja trajnostne energije, imenovan PowerUp! 2018. Žirija bo izmed desetih najobetavnejših slovenskih energetskih startupov izbrala najboljšega, ki se bo udeležil velikega finala v Pragi.

Najboljši slovenski startupi s področja čistih tehnologij bodo pred žirijo predstavili svoje inovativne ideje, zmagovalec pa bo poleg vabila na veliki finale tekmovanja PowerUp! v Pragi prejel mentorstvo, oceno poslovnega modela in možnost vključitve v Innoenergyjev pospeševalnik. Tekmovanje namreč pripravlja Innoenergy, so sporočili iz podjetja Montel Energetika.

Tekmovalci bodo v okviru današnjega tekmovanja prisluhnili tudi nekdanjemu izvršnemu direktorju pri podjetjih Apple, Nest in Google Andyju Baynesu. Baynes je trenutno tudi investitor v inovacije in startupe ter eden od mentorjev ABC pospeševalnika.

"Dogodek nudi priložnost za sodelovanje v 'pitching' sejah, poslovnem mreženju, razpravah s strokovnjaki iz industrije in poslušanje navdihujočih govornikov. Za mreženje je organizator pripravil tudi PowerUp! aplikacijo, ki je na voljo na platformi Eventory," so še navedli in dodali, da se bodo srečanja udeležili številni mladi podjetniki, investitorji in ljudje iz slovenskega startup ekosistema.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar