FinD - Novice - Pri požaru tovornih vozil v Šiški preiskujejo sum kaznivega dejanja
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

21.5.2018

Pri požaru tovornih vozil v Šiški preiskujejo sum kaznivega dejanja

Ljubljana, 21. maja (STA) - Policisti okoliščine požara, v katerem so zgodaj zjutraj na parkirišču v Šiški v Ljubljani zgorela tri tovorna vozila in prikolica, še eno tovorno vozilo in dva priklopnika pa so bili poškodovani, še preiskujejo. Kot so sporočili s PU Ljubljana, so podani sumi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne nevarnosti.

Po podatkih policije v požaru ni bila poškodovana nobena oseba, po nestrokovni oceni pa je nastalo za več deset tisoč evrov materialne škode, so v sporočilu za javnost navedli na Policijski upravi (PU) Ljubljana. Več informacij pa zaradi interesa preiskave in morebitnih nadaljnjih postopkov javnosti ta trenutek ne morejo posredovati.

Policisti so bili o požaru na parkirišču v Šiški obveščeni nekaj pred 4. uro. Poleg njih in gasilcev, ki so požar pogasili in prečrpali okoli 600 litrov goriva, pa je bil na kraju požara tudi inšpektor za okolje in prostor, ki je preveril okoliščine izliva goriva na makadamsko parkirišče.

Po podatkih Centra za obveščanje RS je v požaru izteklo od 1000 do 1500 litrov goriva, uničeni so bili tudi elektroenergetski vodi nad tovornimi vozili. Za sanacijo kontaminirane zemlje in odvoz bo poskrbel najemnik zemljišča.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar