FinD - Novice - Direkcija za infrastrukturo na posebnih spletnih straneh o svojih projektih
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

17.4.2018

Direkcija za infrastrukturo na posebnih spletnih straneh o svojih projektih

Ljubljana, 17. aprila (STA) - Direkcija RS za infrastrukturo si prizadeva za bolj pregledno obveščanje o projektih, ki jih izvaja na glavnih in regionalnih cestah ter javni železniški infrastrukturi. Za informiranje o cestnih projektih je poskusno vzpostavila spletno stran cestniutrip.si, železniške projekte pa predstavlja na strani krajsamorazdalje.si.

Direkcija upravlja s skoraj 6000 kilometri glavnih in regionalnih cest ter ob aktivnostih rednega vzdrževanja in upravljanja vodi tudi vrsto investicijskih aktivnosti. Da bi bilo obveščanje boljše, je poskusno vzpostavila spletno stran www.cestniutrip.si s podatki o projektih in zemljevidom.

Na njej predstavlja podatke za 88 aktivnih od skupaj več kot 700 projektov. Kot so še danes sporočili iz direkcije, bodo podatke o novih gradbiščih dodajali tedensko, pozneje pa predvidevajo tudi objavo podatkov o projektih, ki so še v fazi priprave.

Ker direkcija predvsem s pomočjo evropskih sredstev gradi in obnavlja tudi javno železniško infrastrukturo, predstavitev projektov, ki jih je izvedla oz. jih izvaja, objavlja na spletni strani www.krajsamorazdalje.si, so še navedli.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar