FinD - Novice - Teleing od ponedeljka v celoti del Telemacha
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

13.4.2018

Teleing od ponedeljka v celoti del Telemacha

Ljubljana, 13. aprila (STA) - V ponedeljek bo v celoti zaključena priključitev Teleinga Telemachu, vsem naročnikom Teleinga pa se bo preklop omrežja izvedel samodejno. Kot so sporočili iz Telemacha, so se na združitev pripravljali dlje časa, in sicer z nadgradnjo omrežja in številnimi ukrepi, s katerimi želijo zagotoviti nemoten prehod in najboljšo uporabniško izkušnjo.

Telemach s priključitvijo Teleinga vstopa tudi v kraje, kjer doslej ni bil prisoten, obenem pa naročnikom omogoča združitev fiksnih in mobilnih telekomunikacijskih storitev pri enem operaterju.

Kljub temu da bo večina sprememb izvedenih samodejno, pa bodo morali uporabniki sami nastaviti televizijske programe, saj se trenutna programska mesta Teleingovih televizijskih programov razlikujejo od Telemachovih. V Telemachu so uporabnike o tem že obvestili, posebna pozornost in pomoč pa bosta na voljo od ponedeljka naprej. Obvestili so jih tudi o vseh ostalih spremembah.

Telemach je za uporabnike organiziral tudi posebne terenske ekipe svetovalcev in tehnikov, ki bodo naročnikom pri morebitnih vprašanjih ali težavah na voljo za pomoč na domu.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar