FinD - Novice - Nadzorni svet Sija v upravo imenoval Korčagina
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

10.4.2018

Nadzorni svet Sija v upravo imenoval Korčagina

Ljubljana, 10. aprila (STA) - Nadzorni svet družbe Sij se je seznanili z odstopom člana uprave družbe Dmitrija Bočkareva in za polni mandat šestih let imenovali novega člana uprave Vlačeslava Korčagina, ki je med letoma 2007 in 2014 že deloval v upravi Sija. Korčagin bo še vedno tudi podpredsednik uprave in član uprave za finance v Perutnini Ptuj, so sporočili iz Sija.

Upravo družbe Sija tako od ponedeljka ponovno sestavljajo štirje člani, poleg Korčagina še dosedanja člana uprave Tibor Šimonka in Igor Malevanov ter predsednik uprave Andrej Zubitcki.

Korčagin je bil od leta 2007 do začetka leta 2014 član uprave Sija, od septembra 2014 pa namestnik direktorja družbe Dilon. V začetku leta 2016 je postal podpredsednik in član uprave za finance, ekonomiko, kontroling in nabavo v Perutnini Ptuj.

Skupino Sij poleg osnovne metalurške dejavnosti sestavlja še prehrambna dejavnost, skupina Perutnina Ptuj. Skupaj skupina zaposluje skoraj 7500 zaposlenih v Sloveniji in tujini. Skupina je lani ustvarila 1,012 milijarde evrov čistih prihodkov od prodaje, kar je petino več kot leta 2016.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar