FinD - Novice - STO znova poziva k oddaji turističnih paketov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.4.2018

STO znova poziva k oddaji turističnih paketov

Ljubljana, 07. aprila (STA) - Slovenska turistična organizacija (STO) je ta teden objavila drugi javni poziv k oddaji turističnih paketov z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe v času pred visoko sezono. Gre za pakete, ki bodo ponujeni zainteresiranim v okviru globalne digitalne kampanje.

STO je letošnjo globalno digitalno kampanjo zagnala 1. marca. Izvaja jo na trgih Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije in Irske, Francije, Rusije, na češkem in poljskem trgu, v državah Beneluksa, v Švici ter na skandinavskih trgih, obenem pa na dveh prekomorskih trgih - v ZDA in v Kanadi.

Drugi javni poziv se nanaša na turistične pakete za poletno obdobje, in sicer za namen promocije in prodaje pred sezono. Paketi lahko ponujajo aktivne ali družinske počitnice, ponudbo dobrega počutja ali kulinarično ponudbo ter ponudbo mest, kulture in festivalov.

V STO ponudbe turističnega gospodarstva pričakujejo do vključno 16. aprila.

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije je sicer brezplačna, ponudnik pa mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi oddani paketi bodo nato brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v šestih tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem, so še sporočili z STO.

Globalna digitalna kampanja Slovenia. Make New Memories vabi k ustvarjanju spominov v naši državi. Kampanja v vrednosti 1,4 milijona evrov se bo odvijala do sredine novembra.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar