FinD - Novice - Petrol v večjih mestih po Sloveniji odpira mestne prodajne točke
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

6.4.2018

Petrol v večjih mestih po Sloveniji odpira mestne prodajne točke

Ljubljana, 06. aprila (STA) - Petrol bo predvidoma do konca maja v več slovenskih mestih - Ljubljana, Kranj, Celje, Maribor - odprl nove mestne prodajne točke. S tem se želijo v družbi, ki se je doslej osredotočala na bencinske servise, pozicionirati tudi v središča mest, so pojasnili za STA.

Na Petrolovih prodajnih mestih v mestnih središčih bo mogoče kupiti običajne trgovske artikle, ki jih tudi sicer stranke lahko kupijo na bencinskih servisih, omogočeno bo tudi plačevanje položnic, kot tudi poštne storitve, športna loterija ter nakup loterijskih listkov in vstopnic za koncerte in ostale dogodke. V trgovinah bo tudi kotiček s konceptom sveže pripravljene prehrane Fresh.

"Ideja je, da se Petrol pozicionira ne samo v obliki bencinskih servisov, temveč tudi v središča mest, kjer je tempo življenja hiter, s tem pa postaja vse pomembnejša mobilnost. Predvidoma bo na vsakem od prodajnih mest zaposlenih 10 ljudi," so pojasnili.

Petrol je sicer lani s prodajo trgovskega blaga ustvaril 538,3 milijona evrov prihodkov, ta del pa je predstavljal 19 odstotkov EBITDA.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar