FinD - Novice - Najboljši zaposlovalci leta 2017 Intera, RLS in A1
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

30.3.2018

Najboljši zaposlovalci leta 2017 Intera, RLS in A1

Ljubljana, 29. marca (STA) - Zmagovalci 11. medijskega raziskovalnega projekta Zlata nit in s tem najboljši zaposlovalci 2017 so A1 v kategoriji velikih podjetij, RSL merilna tehnika v kategoriji srednjih podjetij in Intera v kategoriji malih podjetij. Nagrade so podelili danes, podelila jih je ministrica za delo Anja Kopač Mrak, ki opravlja tekoče posle.

Za sodelovanje v projektu Zlata nit 2016, ki ga pripravlja družba Dnevnik, podpirajo pa ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ljubljanska ekonomska fakulteta ter Združenje Manager, se je tokrat odločilo 89 podjetij, so sporočili organizatorji.

Priznanje za najboljšo zlato prakso 2017 so podelili družbi Optiweb za projekt Razvoj organizacijske kulture: Optikultura.

Letošnja novost v projektu so priznanja natečaja Starejšim prijazno podjetje: z leti še vedno zavzeti, ki so ga podelili v sodelovanju z javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom v okviru njihovega projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI.

Prvi prejemniki priznanja so podjetja Iskratel, Zaposlitveni center Avantus, Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Kovinarstvo Bučar, Danfoss Trata, Računovodski servis Zeus, Varis Lendava in Droga Kolinska ter Kens, Komunala Brežice in Petrol, ki so prejeli posebna priznanja.

Mreža skoraj 400 podjetij, ki so se v dobrem desetletju vpela v Zlato nit bodisi z merjenjem kakovosti odnosa med zaposlenim in organizacijo bodisi s prijavo zlatih praks, je po mnenju oblikovalcev projekta odlična spodbuda za povezovanje, izmenjavo dobrih praks in navdih za nadaljnje delo.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar