FinD - Novice - Sekavčnik predsednik upravnega odbora KD Group
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

28.3.2018

Sekavčnik predsednik upravnega odbora KD Group

Ljubljana, 28. marca (STA) - Upravni odbor finančne družbe KD Group je na današnji seji za predsednika odbora imenoval Aleksandra Sekavčnika. Ta je na tem mestu nasledil Matjaža Gantarja, ki je umrl po hudi bolezni. Za namestnika predsednika upravnega odbora so imenovali Matijo Gantarja, so danes prek spletne strani Ljubljanske borze sporočili iz KD Group.

Družbi KD in KD Group sta danes objavili nerevidirane in nekonsolidirane računovodske izkaze za lani. Krovna družba KD Group je lani ustvarila 11,83 milijona evrov finančnih prihodkov, medtem ko jih je bilo predlani za 17,77 milijona evrov. Družba je po predlanski izgubi lani zabeležila nekaj več kot 400.000 evrov čistega dobička.

V Skupini KD Group je Adriatic Slovenica, ki ima od sredine leta 2016 v lasti družbo KD Skladi. Upravni odbor družbe KD Group je konec lanskega novembra izbral finančnega svetovalca, ki išče strateškega investitorja za nakup večinskega deleža v zavarovalnici. Skupina Adriatic Slovenica je lani ustvarila 11,4 milijona evrov čistega dobička.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar