FinD - Novice - Citycenter Celje lani z rastjo prometa
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

27.3.2018

Citycenter Celje lani z rastjo prometa

Celje, 27. marca (STA) - Nakupovalno središče Citycenter Celje je lani ustvarilo 112,5 milijona evrov prometa, kar je 3,2 odstotka več kot leto prej. Porast prometa je posledica boljše potrošniške klime v Sloveniji in marketinških aktivnosti, je na današnji novinarski konferenci v Celju povedala vodja centra Darja Lesjak. Našteli so 5,5 milijona kupcev.

Po besedah Lesjakove njihova poslovna filozofija temelji na najsodobnejšem modelu upravljanja nakupovalnih središč. Citycenter Celje, ki ga upravlja avstrijsko podjetje SES Spar European Shopping Center, dnevno obišče več kot 25.000 obiskovalcev, v 12 letih obstoja so jih sprejeli 58,8 milijona.

Za obiskovalce nakupovalnega središča, ki ta mesec praznuje 12. obletnico delovanja, skrbi 850 zaposlenih. S tem se Citycenter Celje uvršča v sam vrh zaposlovalcev na Celjskem, je dejala Lesjakova.

Lani je Citycenter Celje izvedel dve obsežni naložbi, in sicer ureditev garažne hiše po evropskih standardih ter sanacijo strehe, za kar so namenili okoli dva milijona evrov. Letos pa se bodo lotili projekta zamenjave osvetlitve centra z LED tehnologijo, ki je bolj varčna in okolju prijazna, posodobili bodo tudi videonadzorni sistem.

Za april ob tem napovedujejo odprtje nove trgovine z urami in modnimi dodatki.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar