FinD - Novice - V Celju zadovoljni z obiskom pomladnih sejmov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.3.2018

V Celju zadovoljni z obiskom pomladnih sejmov

Celje, 19. marca (STA) - Pomladne sejme na celjskem sejmišču je minuli konec tedna obiskalo 21.250 ljudi. Obisk predhodnega leta so s tem presegli za 200 obiskovalcev. "Uspešno smo nadomestili en sejemski dan manj in kljub slabemu vremenu presegli zadnji obisk," je bil zadovoljen izvršni direktor družbe Celjski sejem Robert Otorepec.

Celjski sejem je minuli konec tedna gostil 23. sejem Flora, 17. sejem Poroka, 14. sejem Altermed, 41. ApiSlovenija, tretji festival hrane in pijače Kulinart ter tretji Festival kave Slovenija. Med obiskovalci so prevladovali Slovenci, so pa sejmišče obiskali tudi vsi sosedje: Avstrijci, Italijani ter Madžari, zabeležili so tudi obiskovalce iz Nemčije.

"Obiskovalci so bili zelo zadovoljni s sejemskim dogajanjem, saj jih je več kot 81 odstotkov sejme ocenilo z najvišjima ocenama štiri in pet," so poudarili v Celjskem sejmu. Da bodo sejme ponovno obiskali, je napovedalo 60 odstotkov obiskovalcev, večini preostalih pa se za napovedovanje prihodnjega obiska zdi še prezgodaj.

Sejmi Flora, Poroka in Altermed so bili letos za en dan krajši kot v preteklih letih, saj so to predlagali razstavljavci, ki so ugotavljali, da imajo največ obiska ob sobotah in nedeljah.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar