FinD - Novice - Na celjskem sejmišču šest spomladanskih sejmov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.3.2018

Na celjskem sejmišču šest spomladanskih sejmov

Celje, 17. marca (STA) - Na celjskem sejmišču bodo danes in v nedeljo potekali spomladanski sejmi, in sicer 23. sejem Flora, 17. sejem Poroka, 14. sejem Altermed, 41. sejem ApiSlovenija, tretji sejem Kulinart in prav tako tretji Festival kave Slovenija. Na vseh šestih sejmih se bo predstavilo več kot 480 razstavljavcev iz Slovenije in tujine.

Sejem Flora bo letos potekal v sejemski dvorani K. Razstavno ponudbo sejma, ki prinaša tudi opremo za vrtnarjenje in vrtno mehanizacijo, ponudbo loncev, korit in okrasnega posodja, zemlje, substratov, mineralnih in organskih gnojil ter sredstev za varstvo rastlin, bodo dopolnjevale še aktualne delavnice, predavanja in svetovanja za strokovno javnost.

Sejem Poroka v sejemski dvorani L1 prinaša poročne trende, vrhunske kreacije na modni pisti, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popoln poročni dan.

Sejem Altermed znova prinaša skoraj 100 predavanj in predstavitev najboljših mojstrov zdravega življenja. Na svoj račun bodo prišli vsi, ki se želijo seznaniti z novimi zdravilnimi tehnikami, zdravim kuhanjem in super hrano za dobro počutje in vitalnost.

Država partnerica sejma ApiSlovenija, ki ga družba Celjski sejem pripravlja v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije, je letos Madžarska. Sejem prinaša predstavitev dobrih čebelarskih praks in ekološkega čebelarstva ter širok izbor čebelarske opreme, medu in izdelkov iz njega.

Festival hrane in pijače Kulinart prinaša pestro ponudbo domače in mednarodne kuhinje. Predstavili se bodo ponudniki lokalno pridelanih in domačih izdelkov, vinarji, pivovarji ter kmetije z vseh delov Slovenije.

Na Festivalu kave Slovenija pa bodo na svoj račun prišli mojstri in ljubitelji tega napitka. Obeta se največja izbira različnih vrst in blagovnih znamk kave ter najboljše opreme za profesionalno rabo in pripravo kave doma. V živo bodo prikazali tudi praženje kave.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar