FinD - Novice - Eligma z izdajo žetonov zbira sredstva za revolucijo nakupovanja na spletu
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.3.2018

Eligma z izdajo žetonov zbira sredstva za revolucijo nakupovanja na spletu

Ljubljana, 17. marca (STA) - Družba Eligma, ki so jo lani ustanovili trije slovenski podjetniki in želi s kognitivno trgovalno platformo spremeniti način nakupovanja na spletu, bo 17. aprila začela z množično prodajo žetonov, in sicer z zgornjo omejitvijo v višini 24 milijonov dolarjev. Prvi vlagatelji bodo lahko sodelovali v predprodaji žetonov, so sporočili iz družbe.

"Z uporabo umetne inteligence in tehnologije veriženja blokov bo Eligma spremenila način, na katerega uporabniki odkrivajo, kupujejo, sledijo in ponovno prodajajo izdelke na spletu," so pojasnili v družbi. Algoritem Eligminega mehanizma bo z umetno inteligenco obdelal več milijonov podatkovnih točk iz različnih spletnih trgovin. Tako bo primerjal specifikacije in značilnosti izdelkov, da bi poiskal tistega, ki se bo najbolje ujemal z zahtevami uporabnika.

Za dodaten prihranek časa in truda bo Eligma omogočila uporabo enotnega nakupovalnega računa, s katerim bo mogoče z enim nakupovalnim vozičkom ter enim postopkom dokončanja nakupa opraviti nakup v več spletnih trgovinah hkrati. Del platforme bo tudi prehod za plačevanje s kriptovalutami, ki bo uporabnikom omogočil plačevanje s kriptovalutami tudi v primeru, da ga spletne trgovine še ne podpirajo.

S funkcijo inventarja si bodo uporabniki lahko ogledali trenutno in prihodnjo vrednost izdelkov, ki jo bo predvidela umetna inteligenca, nato pa se glede na to odločili, kdaj želijo te izdelke prodati. Tako bo imelo vsako gospodinjstvo možnost dodatnega zaslužka.

Eligma bo nudila različne možnosti uporabe njenega žetona Eli za opravljanje dejavnosti na platformi. Uporabniki bodo za uporabo žetona nagrajeni v okviru univerzalnega programa zvestobe. Trgovce bo združil v integrirani univerzalni program zvestobe po načelu odprte zanke in zagotovil enostaven ter priročen uporabniški vmesnik. Uporabnikom ne bo treba sodelovati v ločenih programih zvestobe vsakega trgovca.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar