FinD - Novice - Lesnina odpira veliko nakupovalno središče v Pulju
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.3.2018

Lesnina odpira veliko nakupovalno središče v Pulju

Zagreb, 18. marca (STA) - Trgovska veriga Lesnina Hrvatska bo 5. aprila odprla deveto nakupovalno središče na Hrvaškem. V Pulju bodo razpolagali z več kot 20.000 kvadratnimi metri prodajnih prostorov, šlo bo za najbolj sodobno trgovino Lesnine v tej državi. Avstrijska pohištvena skupina XXXLutz je v novo nakupovalno središče na Hrvaškem vložila 20 milijonov evrov.

Izgradnjo novega nakupovalnega središča Lesnine so začeli lani ob puljski vpadnici z istrske avtoceste. V trgovini bodo ponujali vse izdelke za urejanje doma, so zapisali v petkovem sporočilu za javnost.

Kot so dodali, bodo zaposlili 130 delavcev ter približno 80 zunanjih sodelavcev v montaži, dostavi, čiščenju in podobnih spremljevalnih služb.

Puljsko nakupovalno središče bo deveta trgovina Lesnine na Hrvaškem. Lesnina ima dva nakupovalna središča na območju Zagreba ter po enega v Splitu, Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Zadru in na Reki.

Puljska Lesnina je prva faza vlaganj na tej lokaciji. Obstajajo tudi načrti za izgradnjo objekta blagovne znamke Mömax, ki v sodelovanju z Lesnino načrtuje širitev svojega poslovanja na Hrvaško, so napovedali hrvaški mediji.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar