FinD - Novice - Na tekmovanju digitalnih projektov letos nove kategorije
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.3.2018

Na tekmovanju digitalnih projektov letos nove kategorije

Ljubljana, 18. marca (STA) - Organizatorji tekmovanja za nagrade websi, namenjene izstopajočim slovenskim digitalnim presežkom, so začeli zbirati prijave, ki jih bo mogoče oddati do 25. maja. Projekte bo letos mogoče prijaviti v več novih kategorij, kar pomeni tudi več nagrad, so sporočili organizatorji.

Prijavitelji lahko enega ali več digitalnih projektov oddajo v eno od 17 različnih kategorij. Letos so dodali nekaj novih, in sicer avtomobilizem, finančni sektor, digitalna orodja, dogodki in prosti čas, produktne in pristajalne strani ter video.

Posledično je večje tudi število nazivov za websi spletne prvake 2018, ki jih bo letos prejelo 24 najboljših projektov. Naziv bo prejel tudi "naj digitalec" oziroma oseba, ki je najbolj zaznamovala slovenski digitalni prostor v preteklem letu.

Prejemnike nagrad bodo razglasili 14. septembra na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja oziroma t. i. websi dnevu.

Lani so za najboljšo digitalno agencijo razglasili Mediodrom, generalni spletni prvak pa je postala mobilna aplikacija Triglav Vreme Zavarovalnice Triglav.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar