FinD - Novice - Spirit vabi podjetja na individualne sestanke z italijanskimi partnerji
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

14.3.2018

Spirit vabi podjetja na individualne sestanke z italijanskimi partnerji

Ljubljana, 14. marca (STA) - Javna agencija Spirit Slovenija slovenska podjetja vabi, da se čez dober teden dni udeležijo individualnih sestankov z italijanskimi poslovnimi partnerji v okviru dogodka Matching Day 2018. Podjetja imajo za prijavo na voljo še dva dneva, udeležba pa je zanje brezplačna.

Tokratni dogodek Matching Day je 10. po vrsti in predstavlja najpomembnejše B2B srečanje v Furlaniji-Julijski krajini. Potekal bo v soboto, 24. marca, v kraju Corno di Rosazzo. Glavni organizator Confartigianato iz Vidma pričakuje okoli 100 podjetij iz severovzhodne Italije ter sosednjih držav, so sporočili iz Spirita.

Dogodek je namenjen podjetjem iz vseh sektorjev, večji poudarek pa bo na gradbeništvu, inštalacijah, pohištvu, elektroniki in razvoju programskih storitev ter informacijsko-komunikacijski tehnologiji.

Za sodelujoča podjetja bo organiziranih od 12 do 20 kratkih individualnih sestankov. Vsako prijavljeno podjetje bo preko spletne platforme opredelilo svoj profil in izbralo podjetja, s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik pogovorov. Udeležencem bodo za pogovore na voljo tudi partnerji dogodka.

Vsa zainteresirana podjetja lahko interes za udeležbo potrdijo najkasneje do 15. marca, in sicer tako, da izpolnijo elektronsko prijavnico na spletni strani Spirita. Za slovenska podjetja kotizacijo krije Spirit, zato je udeležba na dogodku zanje brezplačna.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar