FinD - Novice - Na investicijsko-nepremičninskem sejmu v Cannesu tudi 14 slovenskih projektov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.3.2018

Na investicijsko-nepremičninskem sejmu v Cannesu tudi 14 slovenskih projektov

Ljubljana, 09. marca (STA) - Javna agencija Spirit Slovenija se bo tudi letos udeležila mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma MIPIM med 13. in 16. marcem v francoskem Cannesu. Skupaj z Mestno občino Ljubljana (Mol) bo na razstavnem prostoru pod sloganom Slovenia. Green. Creative. Smart. predstavljala 14 zanimivih investicijskih priložnosti.

Kot so sporočili s Spirita, sejem velja za največje mednarodno nepremičninsko stičišče podjetij in agencij, ki ponujajo različne investicijske projekte, ter tudi potencialnih investitorjev, ki iščejo nove priložnosti.

Sejem bo letos potekal 28. leto zapored, zato je po mnenju Spirita dobra priložnost za seznanitev s trendi, ki trenutno vladajo na investicijskem področju, pregled razpoložljivih projektov ter pogovore z investitorji in svetovalci s področja investicij.

V ospredju letošnjega sejma bo trajnostni razvoj. Napovedanih je več kot sto različnih seminarjev, konferenc in ostalih dogodkov. Na več kot 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin se bo po pričakovanjih predstavilo več kot 3100 razstavljavcev iz sto držav, ki naj bi privabili najmanj 24.200 obiskovalcev, od tega najmanj 5000 investitorjev.

"Za Spirit Slovenija je MIPIM velika priložnost, da potencialnim investitorjem predstavi slovensko investicijsko okolje in tudi konkretne investicijske projekte v Sloveniji," so poudarili na agenciji. Predstavili bodo investicijske nepremičninske projekte, ki jih ljubljanska občina izvaja prek javnih naročil, šest nepremičninskih projektov Družbe za upravljanje terjatev bank, dva projekta NLB ter še en nepremičninski projekt, ki predstavlja investicijo v inovativne rešitve na področju upravljanja nepremičnin.

Med projekti Mola bodo predstavili Atletski center Ljubljana, poslovno-stanovanjsko sosesko Rakova Jelša, stanovanjsko sosesko Novo Brdo, dom za ostarele Regentova, novo gledališče Drama in zapor Dobrunje. Med projekti NLB je dom za ostarele in geriatrični center ter inovativne rešitve na področju upravljanja nepremičnin. DUTB predstavlja zemljišča na Mariborskem Pohorju, kompleks Argolina v Izoli ter zemljišča v Rožni dolini, Podutiku, Želodniku in Sežani.

Poleg predstavitve na MIPIM Spirit načrtuje še nastop na sejmu Expo Real v Münchnu in CIFIT v Xiamnu na Kitajskem.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar