FinD - Novice - Potencialni vlagatelji v skrbni pregled Adriatic Slovenice
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

9.3.2018

Potencialni vlagatelji v skrbni pregled Adriatic Slovenice

Ljubljana, 09. marca (STA) - Upravni odbor družbe KD Group bo interesente za nakup Adriatic Slovenice povabil k skrbnemu pregledu zavarovalnice, so danes sporočili iz družbe. Podatkov o potencialnih vlagateljih ne razkrivajo.

Upravni odbor KD Group je v četrtek sprejel sklep, da se v postopek izvedbe skrbnega pregleda Adriatic Slovenice povabi izbrane potencialne investitorje. Zaradi spoštovanja dogovorov o varovanju zaupnosti, sklenjenih med družbo in potencialnimi investitorji, razkritje podatkov o investitorjih ni dovoljeno, je danes na spletni strani Ljubljanske borze objavila KD Group.

Ob tem je napovedala, da bo javnost o nadaljnjih postopkih tekoče obveščala. Novembra lani so za finančnega svetovalca pri iskanju strateškega investitorja izbrali družbo Lazard.

Adriatic Slovenica je del skupine KD Group, ki sodi med večje poslovne skupine v Sloveniji. Njeno poslovanje vključuje zavarovalništvo, upravljanje premoženja in finančne storitve. Zavarovalnica je konec lanskega leta sprejela novo petletno strategijo. Med drugim načrtujejo nove asistenčne storitve in vpeljavo hibridnega distribucijskega modela, po katerem pri delu s strankami ohranjajo osebni stik.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar