FinD - Novice - Na kratko iz gospodarstva
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

19.2.2018

Na kratko iz gospodarstva

Ljubljana, 16. februarja (STA) - STA povzema javne objave nekaterih podjetij in druge informacije iz poslovnega okolja.

Telekom Slovenije je s plačilom kupnine v višini 2,98 milijona evrov izplačal manjšinske lastnike v kosovski družbi Ipko Telecommunications in s tem postal 100-odstotni lastnik družbe. Pred tem je imel 93,11-odstotni lastniški delež. Ipko Telecommunications, ki je del skupine Telekom Slovenije, je na kosovskem trgu vodilni ponudnik širokopasovnih povezav in drugi največji ponudnik mobilne telefonije, so sporočili iz Telekoma Slovenije.

Nadzorni svet družbe Unior se je v četrtek med drugim seznanil s podatki o tekočem poslovanju družbe in s ključnimi kazalniki poslovanja podjetij v skupini Unior ter za zunanjo članico revizijske komisije nadzornega sveta imenoval Blanko Vezjak, je prek spletne strani Ljubljanske borze objavila družba.

Uprava Term Čatež je prek Ajpesa sporočila, da je danes Okrožnemu sodišču v Krškem predložila pogodbi o pripojitvi družb M Naložbe in M Kapital k družbi Terme Čatež s 24. januarjem. O soglasju k pripojitvi bodo delničarji družbe odločali na skupščini, ki jo je uprava danes sklicala za 20. marec.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar