FinD - Novice - Pri Cammeu plačevanje tudi s kartico prek mobilne aplikacije
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

16.2.2018

Pri Cammeu plačevanje tudi s kartico prek mobilne aplikacije

Ljubljana, 16. februarja (STA) - Hrvaški taksi prevoznik Cammeo, ki je od lanske jeseni prisoten tudi v Sloveniji, odslej omogoča plačilo prevoza tudi s kreditno kartico prek mobilne aplikacije. Cammeo je po lastnih navedbah prvi taksi prevoznik v Sloveniji, ki ponuja takšno plačevanje.

Uporabnik bo lahko novi način plačila uporabil tako, da bo v aplikacijo vpisal podatke, potrebne za registracijo kartice, nato pa ob naročilu prevoza kot način plačila izbral kreditno kartico. Sistem podpira kartici Mastercard in Visa, so danes sporočili iz družbe.

Uporabniki Cammea lahko prevoze naročajo prek mobilne aplikacije, ki med drugim omogoča tudi spremljanje prihoda in časovne oddaljenosti vozila, obenem pa vnaprej prejmejo informacije o vozniku in vozilu. V aplikaciji je uporabnikom omogočeno tudi ocenjevanje in komentiranje storitve.

Cammeo je na ljubljanske ulice zapeljal konec lanskega septembra, v Maribor pa naj bi prispel predvidoma še ta mesec. V nadaljnjih načrtih družbe je, kot so pojasnili pred časom, širitev tudi v druge države v regiji, v Sloveniji pa imajo v mislih širitev v večino mest, kjer bodo njihovi vozniki imeli dovolj dela.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar