FinD - Novice - Ministrstvo razpisalo štipendije za poklicno delo v vojski
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

12.2.2018

Ministrstvo razpisalo štipendije za poklicno delo v vojski

Ljubljana, 12. februarja (STA) - Ministrstvo za obrambo je objavilo natečaj za podelitev štipendij za poklicno delo v Slovenski vojski (SV). Štirinajst štipendij je na voljo kandidatom za častnike izobraževalnih programov, 250 štipendij pa za kandidate za vojake, je zapisano na spletnih straneh ministrstva. Rok za prijavo na natečaj je 31. marec.

Ministrstvo z natečajem ponuja 14 štipendij kandidatom za častnike izobraževalnih programov računalništva in informatike, strojništva - letalstva, elektrotehnike, ladijskega strojništva, pomorstva in prometa - navtike, kemijske tehnologije in strojništva za poklicno delo v Slovenski vojski za študijsko leto 2018/2019.

Poleg tega so razpisali še 250 štipendij kandidatom za vojake, dijakom srednješolskih in poklicnih izobraževalnih programov za poklicno delo v Slovenski vojski za šolsko leto 2018/19, ki bodo štipendijo prejemali od vključno drugega letnika dalje.

Podrobnosti o natečaju lahko zainteresirani najdejo na povezavi https://www.postanivojak.si/sodeluj-s-sv/stipendiranje/javni-natecaj-za-podelitev-stipendije-za-poklicno-delo

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar