FinD - Novice - Jure Zrilić v vodstvu Radenske
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

7.2.2018

Jure Zrilić v vodstvu Radenske

Radenci, 07. februarja (STA) - Uprava Radenske ima novega člana. Kot direktor prodaje se ji je pridružil Jure Zrilić, ki bo vodstveno ekipo okrepil s poznavanjem specifik lokalnega trga in celotne regije, so danes sporočili iz družbe. Zrilić bo ob novi funkciji ostal tudi prvi komercialist Radenske.

Kot so zapisali, bo Zrilić vodstveno ekipo okrepil s temeljitim poznavanjem specifik lokalnega trga in celotne regije Adriatic, poleg tega bo z izkušnjami s področja prodaje in kadrovskega menedžmenta prispeval k učinkovitejšim delovnim procesom in poslovanju družbe.

"Svojo vlogo v vodstvenem timu sem sprejel z veliko odgovornostjo. Pod okriljem skupine Kofola je Radenski v regiji Adriatic že uspel velik preboj - tako z vidika prodaje kot portfelja blagovnih znamk. Naš izziv je narediti korak naprej," je dejal Zrilić.

Letos nameravajo okrepiti tudi blagovne znamke Studenca in potrošnike spomniti na izdelke, ki so nekoč že imeli stalno mesto v njihovih nakupovalnih košaricah, je dodal Zrilić, sicer edini Slovenec v štiričlanskem vodstvu Radenske.

Kot direktor prodaje Zrilić sodeluje pri pripravi strateških usmeritev Radenske že od maja 2015. Ima dragocene izkušnje na področju trženja in prodaje brezalkoholnih pijač ter široko znanje vodenja in upravljanja blagovnih znamk, so še navedli v družbi.

Radensko, v katere lastništvo je v okviru prestrukturiranja Pivovarne Laško decembra 2014 vstopila češka Kofola, kot direktor vodi Marian Šefčovič, v upravi pa sta še Martin Pisklak in Lubomir Surik.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar