FinD - Novice - Celjski mladinski center znova Informacijska točka Europe Direct Savinjska
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

29.1.2018

Celjski mladinski center znova Informacijska točka Europe Direct Savinjska

Celje, 28. januarja (STA) - Celjski mladinski center je z novim letom že tretjič zapored postal Informacijska točka Europe Direct Savinjska. Mreža Europe Direct je eno od glavnih orodij Evropske komisije, ki državljanom na lokalni ravni ponuja informacije in zbira povratne informacije o mnenju državljanov, so sporočili iz omenjenega centra.

v Europe Direct Savinjska se bodo v novem mandatu, ki se bo iztekel leta 2020, pri komuniciranju evropskih vsebin osredotočili na različne ciljne skupine. Prvi letošnji dogodek bodo namenili brezposelnim, za katere organizirajo delavnico Iskanje zaposlitve in priprava življenjepisa, so napovedali.

Celjski mladinski center je lani izvedel več kot 40 aktivnosti, s katerimi je želel spodbuditi aktivno evropsko državljanstvo in prispevati k razvoju evropske javne sfere v lokalnem oziroma regionalnem okolju. Letos bo nadaljeval poslanstvo obveščanja javnosti o evropskih vprašanjih in skušal delovanje institucij in politik EU čim bolj približati ljudem.

Prav tako so pri njih na voljo brezplačne publikacije ter drugo gradivo o delovanju, zakonodaji, institucijah, politikah, programih in pobudah EU.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar