FinD - Novice - Velenjska občina vabi občane k pripravi aktov
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
FinD-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

29.1.2018

Velenjska občina vabi občane k pripravi aktov

Velenje, 28. januarja (STA) - Velenjska občina je na svoji spletni strani objavila poziv za sodelovanje občanov pri pripravi aktov občinskega sveta velenjske občine. Prispelo gradivo bodo velenjski svetniki obravnavali na februarski seji. Pravilno izpolnjene obrazce lahko občani pošljejo na elektronski naslov info@velenje.si, so sporočili z velenjske občine.

Velenjčani so tako povabljeni k sodelovanju pri pripravi pravilnika o spremembah in dopolnitvah pravilnika o sprejemu otrok v Vrtec Velenje, pravilnika o spremembah in dopolnitvah pravilnika o sofinanciranju programov, ki niso predmet drugih financiranj iz občinskega proračuna in pravilnika o dodeljevanju nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih čistilnih naprav za obstoječe stanovanjske objekte za obdobje 2018 do 2021.

Na spletni strani je občina objavila vsebino aktov in obrazec za pomoč občanom pri pripravi pripomb in predlogov na pripravljeno gradivo. Predlagatelj mora pri podajanju pripomb navesti ime in priimek, naslov, elektronski naslov, opis mnenja, predlog rešitve in pričakovane pozitivne učinke pripombe.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2019

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2018

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar